Cursussen

Nu starten met een nieuwe cursus?
Volwassenen en jongeren hebben nú nog de kans om mee te doen aan het laatste cursusblok voor de zomervakantie, door zich op te geven voor een weekend-workshop. We hebben op dit moment groepslessen voor volwassenen op maandag-, woensdag- en donderdagavond en een nieuwe basiscursus op vrijdag. Bij voldoende animo wordt er een extra proefles georganiseerd en een nieuwe basiscursus gestart.

De groepslessen acteren voor kinderen zijn onlangs gestart. Op donderdag 6 juni én donderdag 13 juni heb je nog de kans om mee te doen aan een proefles.

Meedoen? Schrijf je in via het formulier.

A’dam SPEELtuin: kies workshops op het gebied van acteren, schrijven en kunst
Tijdens de eerste week van de zomervakantie (17 t/m 21 juli) heb je de kans om mee te doen aan A’dam SPEELtuin. We gebruiken Amsterdam als locatie en inspiratie voor onze projecten. Dat betekent dat je soms letterlijk op straat, in het park of bij het water werkt. Je gaat de stad op een hele nieuwe manier beleven: als decor voor jouw kunst. Daarnaast werken we in onze studio aan de Lauriergracht. Je werkt elke dag aan een project met een presentatie in de avond. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op.

Proefles
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Hierna kun je besluiten om je op te geven voor een cursus. De kosten voor een proefles zijn 15,- (voor kinderen 10,-). De eerstvolgende proeflesweek vindt plaats vanaf 26 augustus voor de cursussen in het nieuwe seizoen 2019-2020. Alvast opgeven? Schrijf je nu in via het formulier op de website.

Groepslessen en workshops
We hebben groepslessen voor volwassenen, jongeren (13 t/m 18 jaar) en kinderen (2 t/m 12 jaar). Daarnaast hebben we regelmatig leuke workshops in het weekend; om je klaar te stomen voor een groepsles óf om je eenmalig onder te dompelen in de wereld van acteren en theater. Doe mee aan de intensieve workshop acteren basis als je nog geen ervaring hebt of als het lang geleden is dat je hebt gespeeld. Deze workshop is ook leuk om los te volgen (of cadeau te doen). De intensieve workshop acteren versnelling is voor spelers met ervaring.