Cursussen

Schrijf je nu in voor onze nieuwe groepslessen vanaf september!
Wil je na de zomervakantie (eindelijk) starten met acteren of je verder ontwikkelen? Schrijf je dan nu alvast in voor onze nieuwe groepslessen. In de week van 26 augustus vinden de proeflessen plaats, de week erop (vanaf 2 september) start je met je cursus. Na de zomervakantie bieden we naast ‘gewone’ lessen acteren, ook schrijflessen, camera-acteren, fysiek acteren/beweging en lessen voor 50+ aan. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te spelen in een voorstelling. Schrijf je nu in via ons formulier.

Proefles
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Hierna kun je besluiten om je op te geven voor een cursus. De kosten voor een proefles zijn 15,- (voor kinderen 10,-). De eerstvolgende proeflesweek vindt plaats vanaf 26 augustus voor de cursussen in het nieuwe seizoen 2019-2020. Alvast opgeven? Schrijf je nu in via het formulier op de website.

Groepslessen en workshops
We hebben groepslessen voor volwassenen, jongeren (13 t/m 18 jaar) en kinderen (2 t/m 12 jaar). Daarnaast hebben we regelmatig leuke workshops in het weekend; om je klaar te stomen voor een groepsles óf om je eenmalig onder te dompelen in de wereld van acteren en theater. Doe mee aan de intensieve workshop acteren basis als je nog geen ervaring hebt of als het lang geleden is dat je hebt gespeeld. Deze workshop is ook leuk om los te volgen (of cadeau te doen). De intensieve workshop acteren versnelling is voor spelers met ervaring.