Cursussen

Proeflesweek vanaf 7 januari en Open Dag op 12 januari
Vanaf 7 januari 2019 is het weer proeflesweek bij de ActeerAcademie Amsterdam. Volwassenen en jongeren kunnen deze week een vrijblijvende proefles volgen. De proefles voor kinderen vindt plaats in de week erop. Daarnaast is iedereen welkom op de Open Dag op zaterdag 12 januari, waar ook een presentatie zal plaatsvinden. Meer info over het rooster voor de proeflesweek & het programma voor de Open Dag volgt. Je kunt je hier alvast inschrijven.

Proefles
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Hierna kun je besluiten om je op te geven voor een cursus. De kosten voor een proefles zijn 15,- (voor kinderen 10,-).

Groepslessen en workshops
We hebben groepslessen voor volwassenen, jongeren (13 t/m 18 jaar) en kinderen (2 t/m 12 jaar). Daarnaast hebben we regelmatig leuke workshops in het weekend; om je klaar te stomen voor een groepsles óf om je eenmalig onder te dompelen in de wereld van acteren en theater. Doe mee aan de intensieve workshop acteren basis als je nog geen ervaring hebt of als het lang geleden is dat je hebt gespeeld. Deze workshop is ook leuk om los te volgen (of cadeau te doen). De intensieve workshop acteren versnelling is voor spelers met ervaring.