Cursussen

Open Dag op 12 januari met presentatie: Engelen Geduld
Iedereen is welkom op zaterdag 12 januari tijdens de Open Middag vanaf 15.00 uur. Kom onze locatie bewonderen, kennismaken met de docenten en stel al je vragen aan (oud-)leerlingen van de ActeerAcademie Amsterdam. Aansluitend kun je kijken naar de theatrale presentatie Engelen Geduld. Geef je je wel even op via dit formulier? Alleen op die manier ben je zeker van een plekje tijdens de voorstelling!

Proeflesweek vanaf 14 januari
Vanaf 14 januari 2019 is het weer proeflesweek bij de ActeerAcademie Amsterdam. Volwassenen, jongeren en kinderen kunnen deze week een vrijblijvende proefles acteren volgen (zie de afzonderlijke pagina’s voor de data en tijden). Schrijf je hier in via formulier.

Proefles
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Hierna kun je besluiten om je op te geven voor een cursus. De kosten voor een proefles zijn 15,- (voor kinderen 10,-).

Groepslessen en workshops
We hebben groepslessen voor volwassenen, jongeren (13 t/m 18 jaar) en kinderen (2 t/m 12 jaar). Daarnaast hebben we regelmatig leuke workshops in het weekend; om je klaar te stomen voor een groepsles óf om je eenmalig onder te dompelen in de wereld van acteren en theater. Doe mee aan de intensieve workshop acteren basis als je nog geen ervaring hebt of als het lang geleden is dat je hebt gespeeld. Deze workshop is ook leuk om los te volgen (of cadeau te doen). De intensieve workshop acteren versnelling is voor spelers met ervaring.