Workshop Acteren Versneld

  • Wil je graag (snel) starten acteerlessen?
  • En heb je al ervaring met acteren?
  • Of wil je instromen in een hoger niveau?

Dan is de Intensieve Workshop Acteren Versneld wat voor jou!

In een klein groepje krijg je alle theorie en informatie die bij acteren horen op een rijtje. Bovendien ga je deze speltechnieken meteen onder onze professionele begeleiding praktisch toepassen op de spelvloer. Je krijgt veel feedback zodat je met sprongen vooruit gaat.

In deze workshop leer je onze manier van werken én krijg je essentiële speltechnieken onder de knie. De speltechnieken zijn afgestemd op de voorkennis en -ervaring die jij en je klasgenoten reeds hebben opgedaan.

Dit alles gebeurt in een veilige omgeving, waarin ‘fouten maken’ niet erg is, maar juist noodzakelijk voor jouw leerproces en dat van je klasgenoten.

Meedoen?
Deze workshop is alleen toegankelijk voor deelnemers die reeds een proefles hebben gevolgd bij ActeerAcademie Amsterdam.

In sommige gevallen kan je ook deelnemen zonder proefles, bijvoorbeeld omdat je elders al ervaring hebt opgedaan. Bel hiervoor even met Suzanne van der Moore (0626864070). Laat graag een duidelijke voicemail (of WhatsApp) achter met je volledige naam, je telefoonnummer én de reden waarvoor je belt, indien je haar niet direct kunt bereiken.

En daarna?
Na deze intensieve workshop krijg je van ons advies voor een passende groep. Dat kan betekenen dat je direct in een klas instapt die de basis beheerst, of zelfs in een middenniveau, maar je kan ook in een basisklas wekelijks nog eens rustig de beginselen opbouwen.