Acteerweekenden

Acteerweekenden

Minimaal één keer per jaar organiseren we een acteerweekend of kamp. Deze zijn altijd toegankelijk voor (oud-)leerlingen van ActeerAcademie Amsterdam en soms ook voor deelnemers van buitenaf.

Zomerdag 2021 & Zomerdag 2022

De afgelopen jaren sloten we het seizoen af met een zinderende zomerdag in de bossen van Castricum. In 2021 werkten we in vier lessen/repetities toe naar korte voorstellingen op locatie. In 2022 werkten we in een maakblok van acht lessen/repetities toe naar  voorstellingen. De voorstellingen werden drie of vier keer gespeeld voor een wisselend publiek.

Summer School (11 t/m 13 juli 2020)

In de zomer van 2020 organiseerden we de Summer School in de omgeving van Bakkum en op ActeerAcademie Amsterdam. De Summer School bestond uit een intensief en leerzaam weekend vol met locatietheater en lessen over beweging, stem, fysieke transformatie en schrijven. Het weekend werd afgesloten met een uitvoering van scènes waaraan leerlingen tijdens het weekend hadden gewerkt én onze jaarlijkse feestelijke certificaat-uitreiking.

Jubileumweekend Texel (1 t/m 3 november 2019)

In het najaar van 2019 vierden we met leerlingen van ActeerAcademie Amsterdam ons tienjarig jubileum op Texel. Het hele weekend stond in het teken van acteren, theater, spelen en veel lol maken.