Privélessen

Privélessen

Privélessen acteren:
Wil je je voorbereiden op een auditie, casting, theater-, tv- of filmrol of om een andere reden werken aan je acteertechnieken, dan kun je bij ons – behalve groepsles – ook privélessen volgen. In een privéles gaan we aan de slag met jouw werkpunten en specifieke vragen en ontwikkel je je nog sneller. Op deze manier kunnen we maatwerk leveren.

Wij helpen regelmatig acteurs, zangers, dansers, cabaretiers, kleinkunstenaars, performers en anderen die in de kunsten werken en die hun acteervaardigheden willen verbeteren.

Privélessen presenteren:
Ook helpen we mensen die hun presentatievaardigheden en gespreksvaardigheden willen verbeteren zoals schrijvers, politici, studenten, docenten, verkopers, managers en artsen.

Aanmelden:
Om je aan te melden voor privélessen, bel je met Suzanne van der Moore (0626864070). Mocht je haar niet direct bereiken, laat dan een duidelijke voicemail (of WhatsApp) achter met je volledige naam, je telefoonnummer én de reden waarvoor je belt. We bellen je daarna altijd terug voor een telefonische intake. In overleg bepalen we het tijdstip. Het is mogelijk om één of een serie privélessen te volgen.