Groepslessen

Doe mee aan een proefles
Door een proefles kun je zelf ervaren hoe het is om acteerlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Vijf keer per jaar is het proeflesweek bij ActeerAcademie Amsterdam en daarnaast zijn er regelmatige losse proeflessen. Koop hier je ticket voor een proefles (of schrijf je hier in, om op de hoogte gehouden te worden). De groepslessen starten de week na je proefles en lopen per blok van 8 weken.

Na de proefles stellen wij de groepen samen op basis van o.a. ervaring, niveau en leeftijd. Zo kunnen we zoveel mogelijk zorg dragen voor prettige, veilige groepen en kwalitatief goede lessen. De kosten voor een proefles zijn € 25,- (voor jongeren € 20,- en voor kinderen € 15,-).

Aanbod groepslessen
ActeerAcademie Amsterdam geeft acteerlessen voor verschillende niveaus aan volwassenen, jongeren en kinderen. Daarnaast hebben we speciale lessen camera-acteren.

Wil je op professioneel niveau aan de slag met acteren en theater? Kijk dan naar onze parttime opleiding of de Topklas voor jonge mensen die auditie gaan doen op een toneelschool.