Groepslessen

Nieuw aanbod i.v.m. Coronavirus
Sinds 11 mei is ActeerAcademie Amsterdam weer open. We geven les in mini-groepjes van 4 tot 5 leerlingen (met inachtneming van de RIVM-richtlijnen). Voor nieuwe leerlingen organiseren we proeflessen in mini-groepjes. Je start direct de week erop met je blok van 8 acteerlessen.

Laatste kans om te starten voor de zomervakantie: proefles op 29 mei!
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Hierna kun je besluiten om je op te geven voor de groepslessen. De kosten voor een proefles zijn 25,- (voor jongeren € 20,- en voor kinderen € 15,-).

De laatste proefles voor de zomervakantie vindt plaats op vrijdag 29 mei. Voorafgaand ontvang je een online introductie-video die je thuis kan bestuderen. Daarnaast ontvang je heldere veiligheidsinstructies voor de fysieke proefles.

Schrijf je in via het formulier op de website; en we sturen je tijdig een uitnodiging.

Aanbod groepslessen
ActeerAcademie Amsterdam geeft acteerlessen voor verschillende niveaus aan volwassenen, jongeren en kinderen.

Wil je op professioneel niveau aan de slag met acteren en theater? Kijk dan naar onze parttime opleiding of de Topklas voor jonge mensen die auditie gaan doen op een toneelschool. In verband met het Coronavirus worden de data voor audities later bekend gemaakt.

Vanaf september 2020 starten ook een aantal speciale lessen, namelijk acteren voor 50+, fysiek theater/beweging en camera-acteren. In de zomervakantie maken we bekend wanneer de proeflessen en groepslessen zullen plaatsvinden.

Ook hebben we regelmatig leuke workshops in het weekend; om je klaar te stomen voor een groepsles óf om je eenmalig onder te dompelen in de wereld van acteren en theater. Kijk hier verder bij de Intensieve Workshop Acteren Versnelling of Basis.

Rooster groepslessen
Het huidige rooster voor de groepslessen vind je hier. Het rooster voor het seizoen 2020-2021 wordt in de zomervakantie bekend gemaakt.