Groepslessen

Help! ActeerAcademie Amsterdam de pandemie door…
ActeerAcademie Amsterdam is gezond en sterk maar heeft het zwaar door de steeds langer durende coronamaatregelen. We zijn lange tijd gesloten geweest, en geven sinds kort weer buiten les op een prachtige (tijdelijke) locatie.

Er zijn twee manieren om ons te helpen: door mee te doen aan een proefles en je daarna in te schrijven voor acteerlessen óf door direct een donatie te doen (en deze actie te delen met vrienden, familie en op je sociale media). Via de link lees je ook meer over onze situatie.

Meedoen aan een proefles?
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Na de proefles kun je besluiten om je op te geven voor de groepslessen.

Om mee te doen aan een proefles, schrijf je je hier in. De groepslessen starten in de week ná de proefles en lopen per blok van 8 weken.

Na de proefles stellen wij de groepen samen op basis van o.a. ervaring, niveau en leeftijd. Zo kunnen we zoveel mogelijk zorg dragen voor prettige, veilige groepen en kwalitatief goede lessen. De kosten voor een proefles zijn € 25,- (voor jongeren € 20,- en voor kinderen € 15,-).

Aanbod groepslessen
ActeerAcademie Amsterdam geeft acteerlessen voor verschillende niveaus aan volwassenen, jongeren en kinderen. Daarnaast hebben we speciale lessen camera-acteren.

Wil je op professioneel niveau aan de slag met acteren en theater? Kijk dan naar onze parttime opleiding of de Topklas voor jonge mensen die auditie gaan doen op een toneelschool.