Groepslessen

Acteerlessen in kleine groepjes i.v.m. coronamaatregelen
We geven les in groepjes van maximaal 6 leerlingen en volgen hierbij de RIVM-richtlijnen. In onze prachtige studio van circa 100m2, in het centrum van Amsterdam, is het in groepjes van 6 leerlingen eenvoudig om voldoende afstand te houden. Je hoeft niet bang te zijn dat de lessen daardoor heel anders worden: ook met afstand is er nog veel te spelen en te leren!

Als we tijdelijk moeten sluiten vanwege de coronamaatregelen dan houd je recht op je lessen. We gaan niet ‘online’, maar zetten je lessen op pauze en gaan weer verder met de groepslessen zodra dit kan en mag.

Koop NU je ticket voor een proefles in maart
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Na de proefles kun je besluiten om je op te geven voor de groepslessen.

Om mee te doen aan een proefles, koop je hier je ticket. De groepslessen starten in de week ná de proefles en lopen per blok van 8 weken.

Na de proefles stellen wij de groepen samen op basis van o.a. ervaring, niveau en leeftijd. Zo kunnen we zoveel mogelijk zorg dragen voor prettige, veilige groepen en kwalitatief goede lessen. De kosten voor een proefles zijn € 25,- (voor jongeren € 20,- en voor kinderen € 15,-).

Als je aankomende proeflessen niet kunt meedoen, schrijf je dan alvast in en je wordt op de hoogte gesteld van wanneer de volgende proeflessen plaatsvinden.

Aanbod groepslessen
ActeerAcademie Amsterdam geeft acteerlessen voor verschillende niveaus aan volwassenen, jongeren en kinderen. Daarnaast hebben we speciale lessen camera-acteren.

Wil je op professioneel niveau aan de slag met acteren en theater? Kijk dan naar onze parttime opleiding of de Topklas voor jonge mensen die auditie gaan doen op een toneelschool.