Groepslessen

Proeflesweek vanaf 6 januari
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Hierna kun je besluiten om je op te geven voor de groepslessen. De kosten voor een proefles zijn 15,- (voor kinderen 10,-).

Vanaf 6 januari is het weer proeflesweek bij ActeerAcademie Amsterdam. Schrijf je in via het formulier op de website; en we houden je per mail op de hoogte van wanneer de proeflessen plaatsvinden.

Aanbod groepslessen
ActeerAcademie Amsterdam geeft acteerlessen voor verschillende niveaus aan volwassenen, jongeren en kinderen. Naast ‘gewone’ lessen acteren, kun je ook schrijflessen, camera-acteren, fysiek acteren/beweging en acteerlessen voor 50+ volgen.

Wil je op professioneel niveau aan de slag met acteren en theater? Kijk dan naar onze parttime opleiding of de Topklas voor jonge mensen die auditie gaan doen op een toneelschool.

Ook hebben we regelmatig leuke workshops in het weekend; om je klaar te stomen voor een groepsles óf om je eenmalig onder te dompelen in de wereld van acteren en theater. Kijk hier verder bij de Intensieve Workshop Acteren Versnelling of Basis.

Rooster groepslessen
Het huidige rooster voor de groepslessen vind je hier.