Groepslessen

Schrijf je nu in voor onze nieuwe groepslessen vanaf september!
Wil je na de zomervakantie (eindelijk) starten met acteren of je verder ontwikkelen? Schrijf je dan nu alvast in voor onze nieuwe groepslessen. In de week van 26 augustus vinden de proeflessen plaats, de week erop (vanaf 2 september) start je met je cursus. Na de zomervakantie bieden we naast ‘reguliere’ groepslessen acteren voor volwassenen, jongeren en kinderen, ook schrijflessen, camera-acteren, fysiek acteren/beweging en acteerlessen voor 50+ aan.

Wil je op professioneel niveau aan de slag met acteren en theater? Kijk dan naar onze parttime opleiding of de Topklas voor jonge mensen die auditie gaan doen op een toneelschool.

Ook hebben we regelmatig leuke workshops in het weekend; om je klaar te stomen voor een groepsles óf om je eenmalig onder te dompelen in de wereld van acteren en theater.

Proeflesweek vanaf 26 augustus
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Hierna kun je besluiten om je op te geven voor de groepslessen. De kosten voor een proefles zijn 15,- (voor kinderen 10,-).

De eerstvolgende proeflesweek vindt plaats vanaf 26 augustus, je kunt hier het rooster bekijken.

Alvast opgeven? Schrijf je nú in via het formulier op de website.

Open dag op zondag 1 september
Op zondag 1 september doet ActeerAcademie Amsterdam haar deuren open. Deze middag kun je onze studio bewonderen, kennismaken met de docenten, je vragen stellen aan (oud-)leerlingen van ActeerAcademie Amsterdam én deelnemen aan een open (proef)les. Opgeven is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen tussen 14.00 en 17.00 uur.