Groepslessen

Proeflesweek vanaf 22 maart
Voordat je start met een cursus, volg je bij ons altijd een proefles. Op die manier kun je zelf ervaren hoe het is om acteer- en theaterlessen te volgen bij ActeerAcademie Amsterdam. Bovendien krijg je advies over de voor jou meest geschikte groep. Hierna kun je besluiten om je op te geven voor de groepslessen. De kosten voor een proefles zijn 15,- (voor kinderen 10,-).

De volgende proeflesweek is vanaf 22 maart. Er zijn proeflessen voor volwassenen (op zondag 22 maart om 14.30 uur, woensdag 25 maart om 19.00 uur en vrijdag 27 maart om 18.00 uur), jongeren (op maandag 23 maart om 17.00 uur) en kinderen (op donderdag 26 maart om 15.30 uur). Schrijf je in via het formulier op de website; en we sturen je tijdig een uitnodiging. Na de proefles, kun je vanaf 30 maart starten met de groepslessen.

Aanbod groepslessen
ActeerAcademie Amsterdam geeft acteerlessen voor verschillende niveaus aan volwassenen, jongeren en kinderen.

Wil je op professioneel niveau aan de slag met acteren en theater? Kijk dan naar onze parttime opleiding of de Topklas voor jonge mensen die auditie gaan doen op een toneelschool. In juni vinden de selectiedagen plaats voor de opleiding die start vanaf september.

Vanaf september 2020 starten ook een aantal speciale lessen, namelijk acteren voor 50+, fysiek theater/beweging en camera-acteren. In de zomervakantie maken we bekend wanneer de proeflessen en groepslessen zullen plaatsvinden.

Ook hebben we regelmatig leuke workshops in het weekend; om je klaar te stomen voor een groepsles óf om je eenmalig onder te dompelen in de wereld van acteren en theater. Kijk hier verder bij de Intensieve Workshop Acteren Versnelling of Basis.

Rooster groepslessen
Het huidige rooster voor de groepslessen vind je hier. Het rooster voor het seizoen 2020-2021 wordt in de zomervakantie bekend gemaakt.